Fall Guys dan Fortnite mungkin akan bekerjasama untuk acara akan datang

Fall Guys sememangnya sudah mengumpulkan pangkalan pemain yang stabil selepas pelancaran yang hebat pada tahun lalu. Walaubagaimanapun, kerjasama besar-besaran akan berlaku, menurut pelombong data dan ia boleh membawa ramai pemain kembali ke permainan.

Menurut pembocor Fortnite FNLeaks, Fall Guys bersedia untuk bekerjasama dengan Fortnite dalam kemas kini masa hadapan, membawa banyak kandungan daripada sensasi battle royale kepada platformer gaya penghapusan berasaskan watak berbentuk kacang ini.

Ini bukan kali pertama pelombong data membayangkan persilangan antara kedua-duanya sejak beliau mengacah kerjasama antara kedua-dua tajuk pada bulan Februari.

Pembocor itu mendakwa kostum baharu muncul dalam sistem kandungan Fall Guys termasuk Loot Llama, Cuddle Team Leader, Peely, Bunny Brawler, Rippley, dan pelbagai papan nama bertema Fortnite yang serupa.

Dengan nama seperti Battle Bus, Loot Llama, Slurp dan Cuddle Team Leader, tiada banyak ruang untuk item ini disalahtafsirkan. Jika mereka benar-benar ditambahkan pada permainan, nampaknya persilangan Fortnite akan berlaku. Walaubagaimanapun, tiada apa-apa yang disahkan secara rasmi setakat ini.

Perlu diingatkan, maklumat yang dilombong mencerminkan kandungan fail permainan dan boleh mengandungi kandungan yang dibuang kerana tidak mencapai versi akhir. Ini adalah kes bagi bekas kerjasama antara kedua-dua francais yang terdapat dalam fail permainan, walaupun kemunculannya semula boleh bermakna crossover akhirnya membuat kemunculan.

Epic Games mahupun Mediatonic belum mengumumkan secara rasmi kerjasama itu dan peminat harus menunggu pengesahan rasmi.

RELATED NEWS

+