Kostum Vandal ekslusif VALORANT Champions Tour 2021 didedahkan

Peminat VALORANT akan berpeluang meraikan acara VALORANT Champions pertama dengan set edisi terhad VCT Champions.

YouTuber VALORANT HITSCAN mendedahkan set kostum VCT Champions 2021 baharu awal hari ini. Set itu termasuk kostum Vandal, sebilah karambit dan beberapa bonus lain bagi yang membeli set itu.

Warna tema set adalah gabungan hitam, emas dan merah. Selain itu, senjata Vandal set ini mempunyai tulisan ‘Champions’ di sisi senjata. Tulisan in bukan hiasan kosong semata-mata tetapi dengan menaik taraf senjata ini dengan memperoleh Champions Aura, tulisan itu akan menyala apabila.

Kesan nyalaan ini hanya diaktifkan jika anda adalah pemain utama dalam pasukan anda dan boleh diaktifkan jika pemain teratas dalam pasukan anda mengambil senjata itu.

Senjata karambit bukanlah yang pertama seumpamanya yang muncul dalam VALORANT, tetapi ia mempunyai animasi khas baharu sambil dilengkapi. Denyar muncung Vandal juga boleh dinaik taraf agar kelihatan seperti logo VCT Champions dan pemeriksaan senjata menyebabkan coretan lagu VALORANT Champions yang baru didedahkan dimainkan ketika logo VCT bermain.

Set itu juga memperkenalkan ‘finisher‘ luar biasa yang memainkan sebahagian daripada video muzik rasmi VCT tahun ini, Die For You oleh Grabbitz, serta logo emas muncul di atas badan. Tetapi pemain boleh masuk ke dalam finisher untuk mencetuskan animasi kedua, iaitu Brimstone gergasi yang muncul di atas peta dalam langit merah. Ini adalah rujukan kepada adegan dalam video muzik dan adalah perincian yang luar biasa. Vandal mempunyai empat tahap yang boleh dinaik taraf, jadi simpan mata Radiante anda jika anda ingin menggunakan ciri baharu ini.

Selain itu, set ini termasuk tiga kad pemain yang diilhamkan oleh Phoenix, Sage dan Brimstone dalam video muzik itu. Peminat yang tidak mahu membelanjakan wang boleh menikmati kad VALORANT Champions percuma yang dikeluarkan hari ini.

Pemain juga boleh mendapatkan semburan VCT 2021 Sparks dengan menonton peringkat kumpulan acara VCT Champions. Akaun anda mesti disambungkan ke platform penstriman yang disokong dan semburan hanya akan tersedia dari 1 Disember hingga 11 Disember. Kosmetik ini mempunyai empat kemungkinan varian yang menukar warna berdasarkan tempat anda menyembur. Tetapi varian emas mempunyai satu peratus peluang untuk muncul.

Pemain yang menonton perlawanan akhir VCT Champions boleh memperoleh gun buddy VCT 2021 Spark pada 12 Disember.

Bundle Champions berharga 6,264 VP dan boleh didapati dari 24 November hingga 12 Disember. Separuh daripada hasil jualan akan disalurkan kepada pasukan yang mengambil bahagian dalam acara itu, manakala separuh lagi keuntungan akan disalurkan kepada Riot Games.

RELATED NEWS

+