Naughty Dog sedang mengusahakan beberapa lagi permainan

Presiden Bersama Naughty Dog, Neil Druckmann mengesahkan kepada peminat bahawa studio itu sedang dalam usaha menyiapkan beberapa projek baharu pada masa ini.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Naughty Dog menjalankan pelbagai projek yang kami ketahui secara terbuka.

Antara beberapa projek ini seperti pasukan pembangun The Last of Us Part II untuk membantu studio filem Uncharted yang akan datang dan siri TV The Last of Us.  Walaupun ia kelihatan seperti Naughty Dog sedang komited dengan projek-projek itu, syarikat itu memberitahu peminat bahawa ia masih mempunyai beberapa perkara baharu yang sedang disiapkan untuk PlayStation 5.

Dalam perkongsian baru-baru ini daripada Druckmann di sidang akhbar Sony CES 2022, pengarah Naughty Dog itu bercakap lebih lanjut mengenai perkara yang dilakukan oleh studio itu kebelakangan ini.

Druckmann secara khusus bercakap tentang filem Uncharted dan menerangkan bagaimana rasanya melihat Tom Holland menggambarkan watak ikonik Nathan Drake di layar pawagam. Beliau juga menyentuh siri The Last of Us HBO, tetapi tidak memberitahu terlalu banyak tentang siri itu.

Druckmann juga menyatakan bahawa Naughty Dog secara keseluruhannya masih mengusahakan permainan baharu juga.

“Kami teringin berkongsi dengan anda pelbagai projek permainan yang kami sedang usahakan di Naughty Dog,” kata Druckmann.

Walau demikian, beliau tidak mendedahkan siri permainan apa yang sedang diusahakan pasukan pembangun itu. 

Sumber: VGC

RELATED NEWS

+