Need For Speed mudah alih sedang dibangunkan oleh TiMi Studios

TiMi Studios salah satu pembangun permainan mudah alih yang amat berpengaruh di industri permainan. Antara permainan yang dihasilkan mereka seperti Pokemon UNITE, Call of Duty Mobile, Honor of Kings, Arena of Valor dan lain lagi.

Kini, TiMi Studios akan menghasilkan permainan Need For Speed baru untuk peranti mudah alih.

Perkara ini dijumpai di Reddit oleh pengguna bernama u/RemKiad di mana beliau terjumpa tawaran kerja Tencent Careers yang mencari animator 3D, pakar reka bentuk, perancang permainan dan pengurus projek antara jawatan lain di dalam dan di luar Shenzhen dan Shanghai.

Peluang perkejaan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

“Reka bentuk pelbagai mod permainan permainan mudah alih perlumbaan realistik dunia besar atau reka bentuk pengalaman perlumbaan 3C; penyusunan pelbagai pelan reka bentuk yang berkaitan dan senarai permintaan; membuat keputusan dan susulan pelbagai tugas dalam proses penyelidikan dan pembangunan untuk memastikan komunikasi yang berkualiti dan lancar dalam kumpulan; ikut Advance dan analisis data statistik, rumuskan rancangan pengoptimuman susulan berdasarkan data dan maklum balas, dan susulan pembangunan khusus.”

Berdasarkan kenyataan di peluang perkejaan itu, kita boleh memberi inferens bahawa permainan itu akan menjadi permainan mudah alih dan juga akan mempunyai dunia terbuka yang besar yang boleh diterokai oleh pemain. 

Sebuah bukti yang dijumpai oleh pengguna Reddit itu juga adalah rancangan permainan yang menunjukkan permainan yang bakal hadir.

Setakat ini, belum ada makluman rasmi tentang permainan ini, tetapi ia dijangkakan akan dilancarkan pada pertengahan tahun ini.

Sumber rujukan: Reddit

RELATED NEWS

+