dihentam dengan kekalahan 13-0, barisan pemain 100 Thieves VALORANT yang baru dibina semula hanya memerlukan dua hari untuk membuktikan diri dengan kemenangan 13-0 dalam acara pertama mereka sejak pasukan itu membuat perubahan pasukan kejutan Isnin lalu."> dihentam dengan kekalahan 13-0, barisan pemain 100 Thieves VALORANT yang baru dibina semula hanya memerlukan dua hari untuk membuktikan diri dengan kemenangan 13-0 dalam acara pertama mereka sejak pasukan itu membuat perubahan pasukan kejutan Isnin lalu." /> dihentam dengan kekalahan 13-0, barisan pemain 100 Thieves VALORANT yang baru dibina semula hanya memerlukan dua hari untuk membuktikan diri dengan kemenangan 13-0 dalam acara pertama mereka sejak pasukan itu membuat perubahan pasukan kejutan Isnin lalu." />

Pasukan 100 Thieves VALORANT baharu menang 13-0 menentang ex-Limit

Selepas 100 Thieves dihentam dengan kekalahan 13-0, barisan pemain 100 Thieves VALORANT yang baru dibina semula hanya memerlukan dua hari untuk membuktikan diri dengan kemenangan 13-0 dalam acara pertama mereka sejak pasukan itu membuat perubahan pasukan kejutan Isnin lalu.

Pemain pinjaman Sean ‘bang’ Bezerra dan Noah ‘jcStani’ Smith, membuat penampilan sulung mereka dalam Knights Monthly Gauntlet pusingan bulan Februari. Dua kemenangan penentu best-of-one menentang MELIOREM dan GunsForHire menjamin pasukan itu kedudukan di pusingan playoff.

Bezerra kini dipinjamkan dari TSM manakala Smith dipinjamkan dari Pioneers. 100 Thieves kesuntukan masa kerana NA Stage 1 Challengers kini sedang berlangsung dan pasukan itu perlu bangkit daripada kekalahan baru-baru ini untuk menjamin slot di Stage 1 Masters tahun ini.

Barisan pemain 100 Thieves kini terdiri daripada:

  • Ethan ‘Ethan’ Arnold (ketua dalam permainan)
  • Spencer ‘Hiko’ Martin
  • Peter ‘Asuna’ Mazuryk
  • Sean ‘bang’ Bezerra
  • Nuh ‘jcStani’ Smith

Dengan kemenangan mantap ini, pasukan 100 Thieves baharu terdapat harapan untuk terus maju. Perlawanan VCT seterusnya mereka menentang Luminosity pada hari Ahad, 27 Februari.

Sumber rujukan: AFK Gaming 

RELATED NEWS

+