Permainan seram Amnesia: A Machine for Pigs kini percuma di EGS

Kita kembali lagi dengan laporan tentang permainan percuma PC mingguan daripada Epic Games Store. Untuk minggu ini, platform tersebut menawarkan Amnesia: A Machine for Pigs dan Kingdom: New Lands.

Kedua-dua permainan tersebut boleh dimuat turun sekarang dan tawaran ini akan berakhir pada 22 Oktober ini. Pada minggu seterusnya, Costume Quest 2 dan satu lagi permainan seram iaitu Layers of Fear 2 akan menggantikan dua permainan yang ditawarkan pada minggu ini.

Sesuai dengan bulan sambutan Halloween, Amnesia: A Machine for Pigs ialah sekuel tidak langsung kepada permainan seram popular Amnesia: The Dark Descent. Ia dibangunkan oleh The Chinese Room dan Frictional Games, pembangun permainan Amnesia yang pertama.

Sama seperti Amnesia: The Dark Descent, Amensia: A Machine for Pigs ialah sebuah permainan first-person survival horror di mana pemain akan berhadapan dengan pelbagai raksasa yang menakutkan dan tidak boleh menggunakan apa-apa senjata. Unsur-unsur utama ialah penyelesaian tekaria dan pengurusan item.

Kingdom: New Lands pula merupakan permainan strategi 2D side-scroller yang memberikan pemain tanggungjawab menjadi seorang raja atau permaisuri yang perlu membina kerajaan sendiri, dan mempertahankan diri daripada raksasa pada setiap malam.

Untuk mendapatkan kedua-dua permainan ini, anda hanya perlu muat turun aplikasi Epic Games Store dan mendaftarkan sebuah akaun Epic Games.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram.
Saksikan kami di YouTube.

RELATED NEWS

+