Riot akan mengeluarkan kostum Vandal ekslusif sempena VALORANT Champions Berlin

VALORANT Champions adalah kejohanan VALORANT LAN terbesar untuk tahun 2021. Sebanyak 16 pasukan dari seluruh dunia berjuang untuk gelaran ‘Juara Valorant 2021’. VALORANT Champions akan bermula dari 1 Disember hingga 12 Disember.

Pemain yang mengambil bahagian dalam VALORANT Champions menerima beberapa item eksklusif juara. Tetapi selain daripada ini, Riot mahu melakukan sesuatu untuk penonton juga. Semasa VALORANT Champions, penonton kini berpeluang untuk mendapatkan kostum Vandal serta Player Card yang diinspirasikan oleh VALORANT Champions.

Kostum baharu ditiriskan secara separa dalam video musik baharu VALORANT iaitu Die For you. Riot juga berkata bahawa “Apabila tewasan terakhir direkodkan pada peta, video muzik Die for You akan muncul. Apabila pemain melihat kostum Kejuaraan eksklusif untuk senjata Vandal yang popular, Die for You akan dimainkan“.

Kostum senjata Vandal ini akan tersedia untuk semua pemain, bagaimanapun, pemain tidak akan menerimanya secara percuma. Kulit berkemungkinan besar tersedia semasa kejohanan VALORANT, iaitu antara 1 hingga 12 Disember.

Pemain juga akan menerima kad pemain yang diinspirasikan oleh VALORANT Champions Berlin.

Pemain boleh menerima kad pemain ‘Art Of Greatness’ dengan menonton VALORANT Champions di Twitch. Untuk menerima kad ini, pemain perlu mengikuti langkah-langkah di bawah:

  1. Log masuk ke Twitch
  2. Pergi ke Tetapan Twitch
  3. Dalam tetapan, pergi ke Connections
  4. Dan sambungkan akaun Riot anda kepada Twitch

Selepas anda melengkapkan langkah di atas, yang tinggal hanyalah untuk menonton VALORANT Champions di Twitch. Selepas masa tontonan tertentu, kad pemain akan menjadi milik anda untuk dituntut.

RELATED NEWS

+