Ubisoft Mendedahkan Senarai Game Yang Akan Hadir Ke E3 2018 – Janjikan Kejutan

Tinggal berapa minggu sebelum E3 dan nampaknya beberapa syarikat dah pun menyenaraikan pelan mereka dengan sedikit kejutan tapi ternyata Ubisoft ada kejutan tersendiri kepada peminat.

Pertama sekali, mereka menyenaraikan game yang akan dipamerkan untuk acara itu antaranya Skulls & Bones, Tom Clancy’s The Division 2, Starlink: Battle for Atlas, Transference dan Beyond Good & Evil 2.

Mereka juga mengumumkan untuk menambah baik permainan sedia ada. For Honor, Rainbow Six Siege dan Ghost Recon Wildlands mungkin akan diumumkan penambah baikan sekali pada persidangan di E3 nanti.

Yang paling dinantikan sudah tentunya The Division 2 yang dikatakan Ubisoft dah pun mempelajari kesilapan dalam keluaran pertama. Mereka juga akan menyokong sekuel ini dengan lebih lanjut dan baik berbanding dulu. Korang boleh lihat artikel sebelumnya dekat SINI.

E3 2018 akan berlangsung pada Jun 2018 dan syarikat-syarikat terkemuka yang membangunkan game berkongsi permainan terbaru mereka selain beberapa kejutan lain kepada peminat.

Sumber: Comicbook

RELATED NEWS

+