DOTA 2: Geek Fam Umum Roster Terbaru, Diketuai Pemain Veteran, Kyxy
2019-01-18T07:59:54
By: Hazril Md Nor

DOTA 2: Geek Fam Umum Roster Terbaru, Diketuai Pemain Veteran, Kyxy

 

Selepas sekian lama menyepi, Geek Fam akhirnya mengumumkan skuad Dota 2 terbaru mereka.

Pasukan ini terdiri daripada Justine Ryan Evangelista “Tino” Grimaldo (Carry), Sandro Deldo “Luciano” Aguinaldo (Mid), Lee “Kyxy” Kong Yang (offlane), Mark Jubert Mendoza “Shanks” Redira (support) dan Pang “Brayant” Jian Zhe (support).

2 pemain dari Malaysia (Kyxy dan Brayant) bersama tiga lagi pemain Filipina akan bertarung untuk menyertai kejohanan Minor dan Major Dota Pro Circuit pada Februari. Menariknya, mereka juga layak untuk Asia Pacific Acer Predator League 2019 di Bangkok kerana kemenangan Geek Fam tahun lepas di Indonesia selepas menewaskan tuan rumah, Boom ID.

Kyxy sebagai pemain veteran pastinya akan memberikan pengalaman berharga dan leadership skill kepada pemain lain. Beliau pernah menjadi ahli skuad Orange Esports dan mendapat tempat ketiga di The International 2013. Brayant pula akan bermain sepenuh masa untuk Geek Fam dan beliau juga pernah menyertai organisasi ini tak lama dulu. 3 pemain Filipina ini pula adalah dari pasukan Quid Pro Quo yang mendapat tempat ketiga di Acer Pacific Acer Predator League 2018.

Kami dari MyGameOn ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada mereka dan berharap kejayaan pada tahun lalu dapat diteruskan! Jangan lupa ikuti MyGameOn di Facebook dan YouTube untuk berita gaming terkini!

TAGS

BERITA BERKAITAN

4 days ago
MPL: Team Bosskurr dalam situasi genting
4 days ago
Left 4 Dead 2 dengan kemaskini The Last Stand percuma pada hujung minggu ini
4 days ago
RuneScape boleh dimain melalui Steam bermula pada 14 Oktober
4 days ago
Filem Yakuza bakal menjadi kenyataan
5 days ago
Dapatkan kupon $10 di EGS dengan memuat turun Rocket League secara percuma
5 days ago
BLACKPINK in your area! Kolaborasi bersama PUBG Mobile bermula hari ini