Royale Pass PUBG Mobile Season 16 sangat menarik!
2020-11-20T02:54:39
By: Editorial team

Royale Pass PUBG Mobile Season 16 sangat menarik!

 

Bermula pada 16 November lalu, anda akan dapat mengakses pas pertempuran musim 16 yang serba baru di PUBG Mobile hasil gabungan dengan Metro Exodus.

Ini termasuk kostum baru yang bertemakan watak dari permainan Metro Exodus, serta pengembaraan dan hadiah untuk anda dapatkan.

Anda boleh mendapatkan item ini dalam permainan bermula dengan langganan pas pertempuran musim 16.

Di peringkat permulaan pas pertempuran,  anda akan mendapat pakaian tema berdasarkan Artyom atau Anna dari permainan.

Kemudian, Colonel Miller Outfit atau Casual Miller Outfit akan dapat dijadikan koleksi dari cabaran dalam acara pas royale eksklusif Metro Adventure.

Anda boleh menggunakan Metro Badges dalam acara tersebut untuk memulakan pengembaraan anda dan menjangkau pelbagai stesen untuk mendapatkan bekalan untuk digunakan untuk pakaian baru dan kemasan item.

Item lain termasuk dalam pas pertempuran baru termasuk peringkat 50 Cyber ​​Enforcer Outfit dan peringkat ke-100 Mythic Night Terror Outfit.

Dengan ciri RP Team yang baru, anda boleh bergabung dengan rakan-rakan dan membuka ganjaran baru untuk seluruh pasukan dengan naik secara serentak.

Selain kemas kini pas pertempuran, PUBG Mobile juga mengucapkan terima kasih kepada para pemain atas sokongan mereka yang berterusan dengan mengadakan beberapa acara Minggu Siber untuk beberapa minggu ke depan.

Mulai sekarang hingga 6 Disember, sesiapa sahaja yang masuk ke permainan akan mendapat undian dengan hadiah AS$2,500 (RM10,251).

Selain itu anda berpeluang untuk mendapat pulangan penuh dari semua UC yang dibelanjakan semasa acara itu, dan OnePlus 8T, dengan empat pemenang dipilih.

Di samping itu juga, pada 23 November hingga 6 Disember,  misi harian akan tersedia untuk diselesaikan bagi memperoleh Kupon Diskaun Minggu Cyber, yang boleh digunakan untuk membuka ganjaran baru dalam permainan.

TAGS

BERITA BERKAITAN

1 day ago
MPLI: Alter Ego akan bertemu RRQ Hoshi pada suku akhir, El Clasico sekali lagi!
2 days ago
PMGC: Pasukan BTR garang, raih WWCD 2 kali
3 days ago
Geek Fam bersedia hadapi Grand Final Free Fire Continental Series Asia esok
3 days ago
UiTM Vendetta mahu ‘balas dendam’ di PVP Esports Community Championships S2
3 days ago
PMGC: Team Secret berjaya raih WWCD di peta Miramar
3 days ago
PMGC: Pasukan 4am mengganas di peta Erangel