Steam, anda kini boleh pra-muat judul tersebut bermula dari sekarang. Judul ini bersaiz sekitar 63GB dan mengikut waktu Malaysia, ia boleh mula dimain pada waktu 10PM malam ini."> Steam, anda kini boleh pra-muat judul tersebut bermula dari sekarang. Judul ini bersaiz sekitar 63GB dan mengikut waktu Malaysia, ia boleh mula dimain pada waktu 10PM malam ini." /> Steam, anda kini boleh pra-muat judul tersebut bermula dari sekarang. Judul ini bersaiz sekitar 63GB dan mengikut waktu Malaysia, ia boleh mula dimain pada waktu 10PM malam ini." />

Death Stranding versi PC kini boleh dipra-muat di Steam

Jika anda telah pra-tempah Death Stranding di PC melalui Steam, anda kini boleh pra-muat judul tersebut bermula dari sekarang. Judul ini bersaiz sekitar 63GB dan mengikut waktu Malaysia, ia boleh mula dimain pada waktu 10PM malam ini.

Malangnya, mereka yang telah pra-tempah Death Stranding melalui Epic Games Store tidak menerima fungsi pra-muat ini dan perlu menunggu sehingga judul tersebut dilancarkan untuk memulakan proses muat turun. Perkara ini disahkan oleh penerbitnya 505 Games.

Versi PC ini mempunyai spesifikasi minima yang agak mesra-marhaen dan jika anda pra-tempah judul ini, anda akan menerima beberapa barangan bonus seperti buku seni rasmi dan latar belakang HD.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram.
Saksikan kami di YouTube.

RELATED NEWS

+