Pemain Dota 2 terjumpa kod yang menunjukkan Arcana seterusnya adalah untuk Drow Ranger

Pengumuman terbaru Valve untuk permulaan Dota Pro Circuit (DPC) 2021-22 dalam beberapa hari akan datang bukanlah satu-satunya perkara yang peminat perlu nantikan.

Seperti yang ditemui oleh pelombong data, kemas kini itu turut membawa perubahan pada fail Dota 2 yang termasuk butiran Drow Ranger Arcana baharu dan potensi musim kedua permainan tersuai popular, Aghanim’s Labyrinth.

Kumpulan Telegram Dota_DM menyebut pelbagai aspek yang belum dikeluarkan yang terdapat dalam fail Dota 2 selepas kemas kini terbaru untuk DPC 2021-22. Kemajuan HUD dan Arcana untuk Arcana Drow Ranger disebut yang menimbulkan kemungkinan ia sedang berfungsi.

Set Arcana yang tersedia dalam permainan mempunyai HUD berdedikasi dan Arcana Progress untuk wira seperti Windranger, Queen of Pain dan lain lagi. Ini bermakna bahawa set Arcana Drow Ranger jika dikeluarkan, berkemungkinan akan mempunyai sistem kemajuan yang akan memberikan perubahan baharu selepas mencapai tahap tertentu.

Kemas kini DPC juga menyebut bahawa Valve sedang mengusahakan Battle Pass baharu dan ‘teka-teki khas’ yang akan tiba dalam beberapa minggu akan datang.

“Sementara itu, kami juga memberikan sentuhan akhir pada Battle Pass seterusnya yang akan dikeluarkan dalam beberapa minggu akan datang. Kami menyediakan teka-teki yang istimewa dan kami tidak sabar untuk berkongsinya,” tulis Valve di dalam blognya.

Sumber rujukan: DOTA_DM

RELATED NEWS

+