Team SMG tidak gentar dengan Suhaz Esports, kemenangan 2-1

PERLAWANAN KEDUA

Selepas gagal dengan strategi Barats pada perlawanan pertama. SMG memilih Roger sebagai hyper mereka. Mereka berjaya mengawal peta pada minit awal permainan, mendapatkan objektif turtle dan menghancurkan turret.

Sewaktu pasukan SMG memulakan perlawanan, Smooth masih kekal di lane untuk mendapatkan farming. Pada minit ke-7, beliau sudah mempunyai immortality. Lord berjaya dicuri oleh Box pada minit ke-11, memberikan mereka ruang untuk mengembalikan momentum pasukan Suhaz Esports.

Kesilapan D Ace yang cuba membuka peta pada minit ke-15 menyebabkan pasukan SMG mendapat Lord dengan mudah. Bantuan dari super minion untuk melakukan pushing berjaya mendapatkan kemenangan untuk pasukan SMG.

PERLAWANAN KETIGA

Pasukan Suhaz esports menggunakan draft Pharsa + Tigreal untuk combo yang cukup kuat menghancurkan musuh. Sementara itu, pasukan SMG menggunakan Selena untuk mendapatkan pick off dengan mudah. Mereka berjaya mendapatkan Roger untuk Loong sekali lagi.

SMG bermain dengan begitu kemas sekali, mereka melakukan rotasi untuk mendapatkan objektif yang diperlukan. Abyssal Arrow seirngkali membantu pasukan SMG untuk mendapatkan pick off yang diperlukan. Selepas mengawal peta pada minit ke-6, pasukan SMG terus melakukan tekanan kepada pasukan Suhaz Esports. Lord yang diambil pada minit ke-15 berjaya memberikan kemangan kepada pasukan SMG.

RELATED NEWS

+