Forza Horizon 5 mendedahkan senarai keretanya yang besar

Dengan Forza Horizon 5 bakal dilancarkan, Xbox Game Studios dan Playground Games mendedahkan senarai kereta yang dapat dipilih oleh pemain ketika bermain di lanskap Mexico yang luas dan beragam permainan.

Walaupun senarai itu mengandungi beberapa ratus kereta, studio itu mengesahkan bahawa masih ada banyak lagi yang akan datang.

Laman web rasmi Forza Motorsport pada masa ini menyenaraikan 426 kenderaan yang berbeza untuk dipandu. Playground mengumumkan sebilangan besar debut dalam senarai dan juga mengesahkan bahawa lebih banyak kereta akan ditambahkan pada waktu akan datang.

Mereka menjelaskan, ‘Nantikan, kerana ini bukan senarai terakhir untuk tarikh pelancaran. Kami akan memperluasnya dengan lebih banyak kereta dan pengeluar dalam beberapa minggu menjelang 9 November, jadi pastikan untuk memeriksa kembali secara berkala untuk semua kemas kini terkini.’

Seperti disebutkan, sejumlah kereta akan membuat debut Forza mereka dalam ansuran siri yang akan datang. Dari jenteraFord Super Duty F-450 DRW Premium 2020 hingga Jaguar Sport XJR-15 1991 yang lawa, pasukan Forza mengatakan bahawa penambahan barunya ‘adalah yang paling pelbagai yang pernah ada dalam sejarah Forza.’

Dari Mercedes hingga McLaren dan Audi hingga ke Aston Martin, Forza Horizon 5 nampaknya tidak membebaskan perbelanjaan dengan pemilihan produk dan model yang disertakan.

Forza Horizon 5 akan dilancarkan untuk PC, Xbox Series X | S, dan Xbox One pada 9 November.

RELATED NEWS

+