Jom sertai Yoodo Kejohanan E-Sukan Kampus (KEK) Semester 3, kelayakan online tak lama lagi!

Bosan di rumah tak buat apa-apa? Nak bertarung dalam pertandingan e-sukan tapi untuk peringkat universiti saja?

Jangan risau, kali ini Kejohanan E-Sukan Kampus Semester 3 kembali bersama Yoodo! Tak perlu keluar rumah, boleh team up dengan rakan-rakan dan main secara online!

Game apa yang dipertandingkan kali ini? Anda boleh berentap dalam permainan Mobile Legends: Bang Bang dan Garena Call of Duty: Mobile dan menariknya ia terbahagi kepada lima zon berbeza.

Tapi yang tertanya-tanya, apa objektif Yoodo KEK 3 ini sebenarnya? Ia diadakan bagi mencari bakat baru dalam e-sukan terutamanya untuk dua game tersebut. Mana tahu lepas ni koranglah yang akan jadi pasukan seterusnya masuk MPL dan kejohanan CODM yang besar!

Khusus untuk pelajar universiti, sebanyak RM150,000 hadiah terkumpul ditawarkan yang mana RM50,000 untuk MLBB, RM50,000 lagi untuk CODM dan RM50,000 adalah biasiswa kepada universiti terbaik yang juga Juara Keseluruhan (dengan mata tertinggi).

Ini adalah tarikh-tarikh penting untuk anda tahu:

Tarikh tutup penyertaan.

Pusingan kelayakan online

Zon Finals

Tarikh Grand Finals

Jadi apa korang tunggu lagi? Daftarlah sekarang di komuniti.mygameon.my dan tubuhkan pasukan sekarang! Mana tahu koranglah pasukan e-sukan terbaik yang dicari selama ini.

Ingat,  hanya lapan pasukan akan mara dan bertarung di peringkat zon finals (online) bagi kedua-dua permainan ini jadi pastikan korang dah standby berlatih sia-siap untuk jadi yang terbaik!

Nak tahu berapa anda boleh menang dalam kejohanan ini? Haa ini dia pecahan hadiah kemenangan untuk Yoodo KEK Semester 3 ini!

 

 

Apa tunggu lagi, jom bertukar ke Yoodo!

Pening fikir nak pilih Telco apa? Haa dengan Yoodo, anda boleh ubah suai data, panggilan dan SMS mengikut keperluan sendiri!

Yang paling best, kalau ahli baru boleh dapat 5GB percuma apabila daftar ke Yoodo! Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ni juga, anda akan terima 1GB data percuma setiap hari.

Kini Yoodo juga menawarkan Promosi 2020. Dapatkan data Raya 20GB kini hanya RM20! Tawaran buat masa terhad! Rugi kalau tak ambil peluang ni! 

Yang minat PUBG Mobile tu, jangan risau kalau data nak habis. Dengan Yoodo, ada 20GB Add-On data percuma untuk permainan tersebut jika anda bertukar segera!

Lepasni boleh lah dapatkan Chicken Dinner puas-puas dengan member anda!

Layari https://www.yoodo.com.my/ sekarang!

RELATED NEWS

+