Steam dan Epic Games Store Horizon Zero Dawn telah dikemaskini dengan senarai spesifikasi minima dan spesifikasi disyorkan untuk versi PC judul tersebut."> Steam dan Epic Games Store Horizon Zero Dawn telah dikemaskini dengan senarai spesifikasi minima dan spesifikasi disyorkan untuk versi PC judul tersebut." /> Steam dan Epic Games Store Horizon Zero Dawn telah dikemaskini dengan senarai spesifikasi minima dan spesifikasi disyorkan untuk versi PC judul tersebut." />

Spesifikasi minima Horizon Zero Dawn versi PC telah dikeluarkan

Laman Steam dan Epic Games Store Horizon Zero Dawn telah dikemaskini dengan senarai spesifikasi minima dan spesifikasi disyorkan untuk versi PC judul tersebut.

Malangnya, maklumat yang diberikan tidak memberitahu resolusi dan kadar bingkai yang disasarkan mengikut senarai spesifikasi. Penulis mengandaikan spesifikasi minima menyasarkan 720P 30FPS dan spesifikasi disyorkan pula menyasarkan 1080P 60FPS.

Berikut adalah senarai spesifikasi yang telah dikeluarkan:

Spesifikasi Minima

Spesifikasi Disyorkan

Nampaknya pemain PC yang berhasrat untuk main Horizon Zero Dawn perlu mempunyai komponen-komponen yang agak kuat untuk mendapatkan pengalaman permainan yang cantik dan lancar.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram.
Saksikan kami di YouTube.

RELATED NEWS

+