"> " /> " />

BenQ melancarkan projektor LED mudah alih pintar pertama, sesuai untuk penggemar filem!

BenQ, jenama terkemuka global untuk projektor, mempersembahkan GV30, projektor LED mudah alih pintar pertama yang tersedia dengan audio Bluetooth 2.1. 

Ia menawarkan bass tambahan, audio yang jelas, kesan bunyi yang mendalam, warna asli dan kontras yang terang untuk pengalaman sinematik yang tulen di mana-mana sahaja.

Presiden BenQ Corporation, Conway Lee, menyatakan bahawa projektor mudah alih baharu mereka menyediakan pengalaman sinematik semua-dalam-satu.

“Projektor mudah alih baharu kami menyediakan pengalaman sinematik semua-dalam-satu yang bermakna dengan menggabungkan penstriman TV Android tanpa wayar dan audio berbilang saluran Bluetooth yang berkuasa dengan mobiliti tinggi dan ketersambungan serba boleh.

“GV30 melengkapkan gaya hidup yang unik, meliputi dari dalam ke luar, dengan cara baharu yang kreatif untuk menikmati hiburan dan muzik secara besar-besaran untuk penggemar pengalaman teater dan keluarga yang mencabar tanpa kompromi,” katanya.

Dikuasakan oleh CinematicColorTM dan disampaikan dengan jelas oleh Rec. 709 gamut warna, GV30 baharu didatangkan dengan kecerahan 300 ANSI Lumens dan resolusi HD 720p. Ia menawarkan inovasi BenQ melalui penalaan teliti dan dedikasi profesional dalam ketepatan gambar, mempersembahkan warna sebenar dan imej realistik.

 

Selain itu, GV30 adalah nirwayar dengan Android TV onboard untuk akses segera kepada Google Play dan aplikasi penstriman langsung, filem, rancangan, sukan dan permainan, serta media sosial dan penghantaran wayarles daripada peranti dan komputer iOS dan Android.

Disesuaikan untuk mereka yang suka pergi ke pawagam, reka bentuk bergaya berfungsi GV30 menyediakan julat sudut unjuran 135° yang luas dan perlindungan kejatuhan 70cm (2.3 kaki) untuk peletakan serba boleh yang mencipta peluang baharu untuk memaparkan kandungan dipilih susun dan berkongsi trend media sosial dalam fesyen yang diperibadikan secara unik.

Projektor mudah alih menawarkan jangka hayat bateri yang besar, membolehkan anda menikmati filem berciri panjang penuh, hayat sumber cahaya LED 30,000 jam, dan sambungan universal kepada peranti pintar, komputer riba, konsol permainan, pemain Blu-ray dan media USB.

Harga dan Ketersediaan 

GV30 akan tersedia pada bulan ini dan boleh didapati di kedai rasmi BenQ di Shopee, Lazada dan banyak peruncit sah. Harga runcit yang dicadangkan untuk GV30 di Malaysia ialah RM2688.

Tetapi anda boleh mendapatkan diskaun awal jika anda membuat pra-pesanan pada tarikh 20 Jun 2022 sehingga 4 Julai 2022 dengan harga RM2499 sahaja.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati halaman produk GV30.

RELATED NEWS

+