Ini permainan percuma di Epic Games Store pada minggu ini: Dead by Daylight

Setiap dua minggu, Epic Games akan menawarkan permainan percuma untuk pemain yang berdaftar di platform itu. Pada minggu ini, Epic Games Store menawarkan permainan seram 4v1, Dead by Daylight. 

Permainan seram 4v1 asimetri adalah percuma dan adalah permainan yang bagus untuk menghabiskan masa bersama rakan- rakan dengan membina dan memutuskan persahabatan. Seorang pemain mengambil peranan sebagai pembunuh dan mula cuba membunuh kumpulan pemain yang terperangkap dalam alam seram mereka. Sementara itu, empat pemain lain akan tergesa-gesa cuba membaiki penjana untuk membuka pintu keluar sambil mengelak dikesan oleh pembunuh.

Permainan ini amat menarik apabila dimainkan bersama rakan-rakan, ia seakan-akan Among Us di mana pemain akan menyiapkan tugas sambil menyelamatkan diri daripada Impostor. Tetapi dalam Dead by Daylight, kita mengetahui siapa pembunuh itu dan perlu mengelak daripadanya. Ia juga mempunyai elemen permainan psikologi apabila dimainkan bersama rakan-rakan.

Inilah peluang untuk anda memainkan permainan yang popular ini bersama kumpulan anda. Dapatkan ia cepat kerana tawaran ini sah sehingga 10 Disember.

RELATED NEWS

+