Serious Sam Siberian Mayhem akan dilancarkan hujung bulan ini

Pemain yang sering ke kafe siber pasti mengenali siri permainan Serious Sam ini. Malah ada pemain yang sangat hebat dengan permainan dan pasti dikenali di kafe siber tempatan mereka. Kini, terdapat permainan Serious Sam baru yang akan dilancarkan.

Devolver Digital dan pemaju Croteam mengumumkan Serious Sam: Siberian Mayhem, pengembangan kendiri kepada Serious Sam 4 2020, yang dibangunkan bersama oleh Timelock Studio.

Pengembangan baharu itu termasuk lima misi baharu dengan lokasi unik.


Pengembangan kendiri ini adalah ‘projek yang bercita-cita tinggi’ daripada pasukan mod Serious Sam, Timelock Studio. Pengumuman itu menyatakan bahawa ia kemudiannya berkembang menjadi pengembangan kendiri rasmi dengan bimbingan daripada pemaju Serious Sam 4 Croteam.

Serius Sam: Siberian Mayhem menampilkan Sam yang meneroka lokasi Rusia sambil menghadapi musuh-musuh berbahaya. Senjata baharu seperti busur silang eksperimental, serta kereta salji dan mecha, seharusnya dapat membantu pemain menewaskan musuh dengan kadar yang pantas.

Anda boleh melihat lebih lanjut tentang pemainan ini di laman Steam. Permainan ini akan dilancarkan pada 25 Januari di Steam.

Sumber rujukan: Twitter

RELATED NEWS

+