Ini kaedah memperbaiki permainan anda menggunakan Aim Lab

Permainan penembak taktikal semestinya menggunakan kemahiran mekanikal yang amat tinggi. Antara permainan yang memerlukan kemahiran tinggi ini adalah Rainbow Six: Siege, Counter Strike Global Offensive, VALORANT dan segenre dengannya.

Dahulu kala, pemain dan peminat yang ingin memperbaiki permainan hanya mampu teruskan bermain dengan harapan akan dapat memperbaiki diri. Namun, kaedah ini tidak memberi maklum balas tentang cara permainan anda.

Dengan aplikasi seperti Aim Lab, anda mampu memperbaiki gaya permainan anda tanpa menggangu pemain lain.

Ini beberapa mod untuk meneliti dan memperbaiki kaedah permainan anda.

Gridshot

Gridshot sebuah senario yang membantu pemain membidik dengan pantas dan tepat. Mod ini akan menyaksikan pemain menembak beberapa sasaran yang akan muncul secara rawak dengan pantas.

Walaupun situasi ini mungkin hampir mustahil untuk muncul di dalam permainan, mod ini antara mod yang baik untuk memanaskan badan sebelum bermain mod lain atau lompat ke dalam permainan. Mod ini juga baik untuk melatih flick anda dengan pantas dan tepat.

MicroStarTrack Precision

MicroStarTrack Precision menampilkan sasaran kecil yang akan bergerak dalam garisan pendek. Pelarasan mikro anda dan kawalan tetikus halus akan diuji di sini.

Menjejaki sasaran ini akan menjadi sukar pada mulanya, tetapi menjadi lebih baik padanya akan sangat membantu dalam pelarasan semburan jarak pertengahan hingga jarak jauh. Ini akan membantu kemahiran mengikuti

Wall Peek Expert

Senario ini menampilkan dua bilik yang dipisahkan oleh dinding. Anda akan ditugaskan untuk melakukan strafing berulang-alik antara bilik sambil menumpaskan musuh di kedua-dua belah pihak.

Musuh-musuh ini menembak balik, yang akan memastikan anda terus bergerak. Selain itu, musuh boleh muncul jauh atau dekat dengan dinding, membiasakan anda memperoleh sasaran pada jarak yang berbeza.

Walaupun senario ini tidak memerlukan pergerakan atau sasaran yang paling sengit, ia akan menjadi asas yang baik untuk meningkatkan kemahiran ini.

Strafebot 

Strafebot adalah senario yang mudah tetapi penting dalam permainan. Di mod ini, anda akan menentang sasaran tunggal yang akan sentiasa menembak dan strafing.

Ini mewakili hampir berapa banyak pertemuan jarak pendek dan pertengahan anda tanpa perlindungan akan berlaku. Strafing adalah salah satu kemahiran penting untuk CSGO dan VALORANT.

Anglehold

Anda semestinya mengetahui menjaga sudut apabila bermain di VALORANT dan CSGO.

Ini kemahiran yang penting jika anda bermain sebagai pasukan yang menahankan tapak bom atau sebagai pasukan lawan yang sudah mengaktifkan bom di tapak. Mod ini akan menguji reaksi serta kemahiran anda menjaga sudut dari lawan yang akan muncul dari sudut-sudut tertentu.

Senario-senario Aim Lab ini akan membantu anda meningkatkan kemahiran anda terhadap pasukan lawan dalam permainan-permainan penembak taktikal. Teruskan berlatih dan tidak lama lagi anda pasti akan merasa yang anda sudah menjadi pemain lebih baik dari sebelum ini.

RELATED NEWS

+