Mereka bukan saja umumkan permainan versi mudah alih untuk LOL tapi ada permainan lain yang menarik perhatian juga."> Mereka bukan saja umumkan permainan versi mudah alih untuk LOL tapi ada permainan lain yang menarik perhatian juga." /> Mereka bukan saja umumkan permainan versi mudah alih untuk LOL tapi ada permainan lain yang menarik perhatian juga." />

Project A Adalah Permainan Seakan Gabungan Overwatch Dan CS:GO – Dibangunkan Oleh Riot Games

Nampaknya Riot Games mempunyai pelan yang sangat besar sempena ulang tahun League of Legends yang kesepuluh. Mereka bukan saja umumkan permainan versi mudah alih untuk LOL tapi ada permainan lain yang menarik perhatian juga.

Mereka baru-baru ini mengumumkan “Project A” yang dianggap sebagai permainan tembak menembak yang stail, kompetitif, dan berteraskan karakter untuk platform PC. Satu kelainan yang ditunjukkan ialah langkah Riot yang tidak memasukkan League universe ke dalam permainan ini.

“Permainan ini mengambil tempat di bumi pada masa depan dan mempunyai beberapa karakter dengan kemahiran unik dan taktikal tersendiri,” jelas Riot.

Dari gaya permainan ditonjolkan, Project A menggabungkan elemen seperti Overwatch dan Counter Strike. Tidak banyak didedahkan buat setakat ini. Lebih banyak maklumat mungkin akan diumumkan pada tahun depan.

RELATED NEWS

+