Sambutan ulangtahun Free Fire pada 27 Ogos ini menyertakan lagu dari Justin Bieber, Beautiful Love (Free Fire)

Sempena sambutan ulangtahun kelima Free Fire, mereka akan menampilkan lagu baharu dari Justin Bieber berjudul Beautiful Love (Free Fire) yang akan dipersembahkan dalam permainan pada 27 Ogos ini.

Selain itu, akan terdapat banyak acara dalam permainan termasuk persembahan Justin Bieber dalam permainan. Bintang global itu akan mempersembahkan Beautiful Love (Free Fire) di atas pentas virtual FF buat pertama kali.

Pemain dan peminat boleh mendekati karakter ini dalam permainan, J.Biebs menerusi beberapa siri minigames.

Pada 30 Ogos pula, lagu JB ini akan dilancarkan secara global di semua platform penstriman muzik seperti Spotify sebelum pelancaran rasmi video muzik pada September.

Peminat juga boleh menyertai cabaran menyanyi di Instagram yang mana mereka berupaay memenangi merchandise Free Fire X Justin Bieber.

Terdapat banyak kandungan menarik pada September antaranya Reunite The World yang akan melabuhkan tirainya dan Droid Apocalypse, satu mod baru pada 3 September.

Ia menampilkan perlawanan 12 pemain antara Manusia dan Droid yang mana seorang pemain mengawal Droid dan boleh mengubah pemain lain menjadi robot juga.

RELATED NEWS

+