Video mod single player Call of Duty: Vanguard dilancarkan

Sebelum dilancarkan dalam lebih kurang sebulan, Activision dan pembangun permainan Sledgehammer Games hari ini melancarkan trailer baru untuk Call of Duty: Vanguard.

Walaupun banyak yang ditunjukkan Vanguard setakat ini berpusat pada komponen permainan multiplayer, Sledgehammer Games memilih untuk menonjolkan lebih banyak komponen single player.

Meskipun video baru ini tidak mempunyai rakaman permainan apa pun, ia memperkenalkan banyak watak dan naratif yang akan diterokai oleh kempen ini.

Cuba lihat video di bawah ini.

Seperti yang disebutkan, mod kempen Call of Duty: Vanguard adalah perkara utama yang ditunjukkan oleh Sledgehammer Games dalam video ini, itu hanya satu komponen dari judul itu.

Seperti biasa, komponen multiplayer akan menjadi satu lagi aspek besar dari Vanguard, itulah sebabnya Activision telah memberi pemain kemampuan untuk mencuba mod dalam bentuk alfa dan beta dalam beberapa bulan terakhir.

Selain itu, mod Zombies juga akan kembali dalam Call of Duty: Vanguard dan akan dikembangkan oleh Treyarch. Namun, setakat ini belum ada apa-apa pendedahan tentang mod ini. Mungkin pembangun akan menunjukkan serba sedikit tentang mod ini dalam masa akan datang

Call of Duty: Vanguard akan dilancarkan di PlayStaion 4, PlayStation 5, Xbox Series X & S, Xbox One, dan PC pada 5 November.

RELATED NEWS

+