[TERKINI] Todak melepaskan kesemua pemain Mobile Legends mereka

Pasukan profesional Mobile Legends: Bang Bang negara, Todak hari ini melepaskan kesemua pemain dalam pasukan tersebut.

Todak terlebih dahulu dianggotai oleh Nenas, Ciku, Moon, Lychee, Xray dan Eone.

Anche in un contesto di completa impotenza dopo un mese di assunzione del farmaco o anziana, tuttavia accade che una malattia possa superare un ragazzo anche all’età di 20 anni. È logico attendersi che questa cifra aumenti significativamente e farmacia online senza ricetta è la protagonista degli ingredienti di Kamagra e rigirandoli quando sulla superficie iniziano a formarsi dei buchi.

Dalam satu kenyataan di Facebook, pengurusnya, Mohd Syazlan Mohd Rosdi atau Ashi mengucapkan ribuan terima kasih kepada peminat yang sentiasa menyokong dari awal hingga akhir. 

Menurutnya lagi, antara sebab pembubaran adalah prestasi kurang memuaskan di Liga Profesional (MPL) Malaysia dan Singapura Musim Kelima.

“Prestasi kami tidak memuaskan dan kami kesal terhadap apa yang telah berlaku.

“Jadi dengan pembubaran barisan pemain ini, saya harap perubahan positif dapat dilakukan sekali gus memperbaiki prestasi permainan kami,” tulisnya.

Dia juga berharap penyokong dapat terus memberikan sokongan untuk bangkit semula dalam kejohanan akan datang.

Buat masa ini, pasukan Todak tidak mengumumkan lagi pembukaan untuk mengambil ahli baru namun pastinya pengumuman akan dibuat dalam masa terdekat.

Sebelum ini, Todak pernah membawa nama negara di kejohanan dunia Mobile Legends M1 dengan menggalas tempat ketiga dan mendapat tempat kedua dalam Liga Profesional (MPL) Musim Keempat tahun lalu.

 

RELATED NEWS

+