Ini azam tahun baru DrDisrespect

DrDisrespect salah seorang penstrim profesional yang dikenali dengan pakaiannya yang menarik itu. Beliau juga seorang yang bercita-cita tinggi dengan membangunkan studio permainannya tersendiri, Midnight Society.

Kini beliau berkongsi akan azam tahun ini yang melibatkan beberapa perkara di bawah pengelolaan beliau.

Azam pertama dalam senarai beliau ialah ‘AS$100 Juta Dikumpul untuk Midnight Society.’ Beliau ingin mengumpul dana demi memperkukuhkan studionya, yang diasaskan oleh DrDisrespect dengan sekumpulan pembangun Halo dan Call of Duty. 

Azam kedua beliau adalah sedikit lain daripada lain dengan beliau menyatakan ingin membuka bisnes bourbon, sejenis minuman keras. Ini mungkin bermaksud sama ada belau ingin membuka kilangnya tersendiri atau hanya melabur dalam rangkaian minuman keras.

Seterusnya, beliau juga ingin melancarkan album muziknya tersendiri.Apabila bercakap mengenai muzik, DrDisrespect pernah membuat muzik, jadi ini bermaksud beliau mungkin sudah merancang beberapa lagu untuk dilancarkan.

Beliau juga menyenaraikan  ‘Doc-Con 2022’ di dalam senarai azamnya. Ini mungkin sebuah perhimpunan, tetapi apa sebenarnya yang ada pada strim itu tidak diketahui. Beliau mungkin hanya bergurau dengan Twitch. DrDisrespect digantungkan secara kekal daripada platform pada 26 Jun 2020. Twitch akan menganjurkan TwitchCon pada satu ketika pada bulan Julai.

Akhir sekali, azam beliau yang paling istimewa kerana beliau menonjolkan azam itu adalah untuk ‘tidak digantung dan dibayar besar’. Ini mungkin berkaitan dengan senarai azam sebelumnya di mana beliau sinis terhadap Twitch.

Apakah azam tahun baru anda?

Sumber rujukan: Twitter

RELATED NEWS

+