Pokémon UNITE mencapai lebih 50 juta muat turun, pemain akan dihadiahkan Aeos Tickets

Pokémon UNITE berjaya mengumpul lebih 50 juta muat turun merentas semua peranti mudah alih di seluruh dunia. Walaupun Pokémon sentiasa dijangka berjaya kerana namanya, ini adalah satu pencapaian yang agak hebat. Pembangun Pokémon UNITE sendiri mengiktiraf perkara ini dan memutuskan untuk memberi ganjaran kepada pemain yang log masuk antara 9 Disember dan 31 Januari. 

Untuk meraikan kejayaan besar ini, pemain pada mana-mana peranti yang log masuk antara 9 Disember dan 31 Januari akan menerima 2000 Aeos Tickets.

Ia adalah mata wang utama yang digunakan dalam Pokémon UNITE untuk membeli item dan barangan dalam permainan. Item ini termasuk kostum untuk watak anda, penambah item untuk meningkatkan statistik mana-mana item sedia ada yang anda miliki dan pelbagai lagi.

Biasanya, Aeos Tickets diterima oleh pemain sebagai ganjaran bermusim untuk perlawanan kompetitif atau sebagai ganjaran daripada pelbagai acara. Pemain juga boleh mendapatkan Aeos Tickets daripada Battle Pass serta ganjaran peningkatan tahap Trainer.

Berita ini adalah berita baik bagi pemain kerana agak sukar untuk mengumpul Aeos Tickets. Sudah tentu, tiket diberikan sekali sahaja bagi setiap akaun.

RELATED NEWS

+