Mafia II: Definitive Edition dan Mafia III: Definitive Edition telah dilancarkan. Walaubagaimanapun, judul yang paling dinanti-nantikan daripada trilogi tersebut masih belum tiba."> Mafia II: Definitive Edition dan Mafia III: Definitive Edition telah dilancarkan. Walaubagaimanapun, judul yang paling dinanti-nantikan daripada trilogi tersebut masih belum tiba." /> Mafia II: Definitive Edition dan Mafia III: Definitive Edition telah dilancarkan. Walaubagaimanapun, judul yang paling dinanti-nantikan daripada trilogi tersebut masih belum tiba." />

Saksikan trailer pertama Mafia: Definitive Edition

Dua daripada tiga judul Mafia: Trilogy iaitu Mafia II: Definitive Edition dan Mafia III: Definitive Edition telah dilancarkan. Walaubagaimanapun, judul yang paling dinanti-nantikan daripada trilogi tersebut masih belum tiba.

Trailer pertama untuk Mafia: Definitive Edition akhirnya telah dikeluarkan di laman rasmi YouTube Mafia Game. Ia memperlihatkan naratif atau jalan cerita judul tersebut.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Mafia: Definitive Edition merupakan sebuah remake dan bukan sekadar remaster. Penambahbaikkan kualiti grafik yang hebat dapat dilihat dalam trailer di atas.

Mafia: Definitive Edition akan tiba di PC, PlayStation 4 (PS4), dan Xbox One pada 28 Ogos tahun ini.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram.
Saksikan kami di YouTube.

RELATED NEWS

+