Permainan mudah alih terkenal Garena Free Fire sekali lagi bekerjasama dengan selebriti kesayangan tempatan Zizan Razak dalam sebahagian daripada kempen yang baru diumumkan, “Free Fire Untuk Semua” (“Free Fire For All” dalam bahasa Inggeris), yang dilancarkan pada hari ini, 18 April. "> Permainan mudah alih terkenal Garena Free Fire sekali lagi bekerjasama dengan selebriti kesayangan tempatan Zizan Razak dalam sebahagian daripada kempen yang baru diumumkan, “Free Fire Untuk Semua” (“Free Fire For All” dalam bahasa Inggeris), yang dilancarkan pada hari ini, 18 April. " /> Permainan mudah alih terkenal Garena Free Fire sekali lagi bekerjasama dengan selebriti kesayangan tempatan Zizan Razak dalam sebahagian daripada kempen yang baru diumumkan, “Free Fire Untuk Semua” (“Free Fire For All” dalam bahasa Inggeris), yang dilancarkan pada hari ini, 18 April. " />

Zizan Razak kembali menjadi duta Free Fire untuk Ramadhan tahun ini!

Permainan mudah alih terkenal Garena Free Fire sekali lagi bekerjasama dengan selebriti kesayangan tempatan Zizan Razak dalam sebahagian daripada kempen yang baru diumumkan, “Free Fire Untuk Semua” (“Free Fire For All” dalam bahasa Inggeris), yang dilancarkan pada hari ini, 18 April.

Kerjasama ini juga serentak dengan acara Ramadhan Free Fire yang berlangsung hari ini hingga 8 Mei.

Kembalinya kegemaran peminat Zizan Razak sebagai duta jenama Free Fire

Survivors tempatan boleh mengalu-alukan kepulangan Zizan Razak sebagai duta jenama Free Fire Malaysia, sekali lagi menarik perhatian sebagai watak utama dalam filem kempen tempatan permainan itu.

Pelakon, penyanyi dan pelawak yang membintangi Abang Long Fadil dan Polis Evo juga duta tempatan pertama jenama itu pada 2021.

Kempen ini ditetapkan untuk berjalan selama 5 bulan dari April hingga Ogos. 

Duta tempatan, Zizan Razak, berkongsi pendapatnya mengenai kempen itu, “mesej di sebalik kempen Ramadhan tahun ini berkait dengan konsep untuk semua, iaitu menghimpunkan pemain dari semua lapisan masyarakat yang berkongsi pengalaman melalui Free Fire.

“Idea untuk menyatukan orang ramai dan perpaduan dalam komuniti tempatan adalah sesuatu yang dekat dengan hati saya, dan juga cuba saya lakukan melalui kerja saya sendiri, sama ada komedi atau wayang.

“Saya teruja untuk bekerjasama dengan Free Fire sekali lagi tahun ini dan tidak sabar untuk melihat pemain Free Fire dan rakyat Malaysia sama-sama menikmati kempen ini!”

Sebagai sebahagian daripada kempen, Survivors dan peminat juga boleh menantikan peluang untuk bermain Free Fire bersama selebriti tempatan itu pada 23 April, 6PM.

Strim ini akan menampilkan tips gaya permainan, dan juga hadiah termasuk poskad yang ditandatangani oleh Zizan Razak sendiri! Mengambil bahagian dalam acara komuniti dan aktiviti dalam permainan, seperti permainan kembara Free Fire untuk semua, juga akan memberi Survivors satu lagi peluang untuk mendapatkan barangan khusus kerjasama.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen Free Fire Untuk Semua, ikuti halaman Facebook, YouTube, TikTok dan Instagram rasmi Free Fire Malaysia.

Mendukung semangat perpaduan dengan acara bertemakan Ramadhan Free Fire!

Pemain boleh menantikan untuk mengambil bahagian dalam aktiviti menarik dan memperoleh ganjaran yang sangat dinanti-nantikan pada bulan Ramadhan ini! Acara tahun ini akan menampilkan dua tarikh penting – Hari Raya Galore pada 23 April dan Hari Raya pada 3 Mei.

Barisan aktiviti Ramadhan akan dimulakan dengan drop selepas perlawanan “Kumpul Kurma”, acara masa terhad yang akan berlangsung dari 7 malam hingga 7 pagi setiap hari, semasa tempoh berbuka puasa.

Sepanjang acara itu, Survivors juga boleh mengumpul sampul “Duit Raya”, yang boleh ditebus untuk barangan bertema Ramadhan seperti skin pet Blooming Falco, serta pet  Falco itu sendiri!

Mengiringi acara ini ialah satu siri strim siaran langsung “Berbuka Puasa’ yang berlangsung pada masa yang sama dari 18 hingga – 23 April, di mana komuniti Free Fire dapat berkumpul dan berbuka puasa bersama-sama sambil menikmati beberapa pusingan perlawanan bilik tersuai.

Setibanya Hari Raya Galore pada 23 April dan Hari Raya pada 3 Mei, Survivors juga akan diberikan pelbagai bonus log masuk dan misi di mana mereka akan dapat mengumpul lebih banyak hadiah bertema seperti koleksi-koleksi unik dan emote yang hanya akan tersedia pada dua hari yang sangat istimewa tersebut.

Magic Cube yang jarang ditemui juga akan tersedia secara eksklusif pada Hari Raya!

Nantikan semua kemas kini Free Fire Untuk Semua terbaharu di Facebook, Instagram dan YouTube.

Muat turun Free Fire di  Apple iOS App  atau kedai Google Play.

RELATED NEWS

+