Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 diumumkan untuk PC, PS4, dan Xbox One
2020-05-13T03:07:01
By: Burhanudin Zamri

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 diumumkan untuk PC, PS4, dan Xbox One

 

Pada minggu lepas, permainan video skateboard Skate XL diumumkan akan hadir ke konsol pada bulan Julai. Pengumuman tersebut semestinya akan dilupakan ramai orang kerana raja permainan video skateboard bakal kembali pada hujung tahun ini.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 telah diumumkan baru-baru ini dalam acara digital Summer Game Fest. Ia merupakan koleksi remaster dua judul pertama dalam siri permainan Tony Hawk’s Pro Skater yang asalnya dilancarkan di konsol PlayStation (PS1).

Koleksi ini akan dilancarkan untuk PC, PlayStation 4 (PS4), dan Xbox One pada 4 September 2020. Pembangunnya ialah Vicarious Visions dan ia diterbitkan oleh Activision.

Judul ini akan mengembalikan kebanyakan kandungan dalam Tony Hawk’s Pro Skater dan Tony Hawk’s Pro Skater 2 termasuklah pemain luncur terkenal seperti Chad Muska, Geoff Rowley, dan ramai lagi. Kebanyakan lagu soundtrack asal dua judul tersebut juga akan kembali.

Antara ciri-ciri baharu yang dimasukkan dalam koleksi ini selain daripada penambahbaikkan grafik adalah mod permainan dalam talian, cara kawalan baharu, dan juga mod rekaan Create-A-Skater dan Create-A-Park yang lebih beraneka.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram.
Saksikan kami di YouTube.

TAGS

BERITA BERKAITAN

1 day ago
MPL Indonesia: RRQ main dengan berdisiplin, kini di tempat ketiga
1 day ago
Wild Rift: Camille adalah champion pertama dikenakan nerf
2 days ago
Razer Con 2020 – Apa yang menarik?
2 days ago
Among Us: Discord catat rekod 800 ribu muat turun setiap hari
2 days ago
Octopath Traveler akan dilancarkan pada 28 Oktober ini di Jepun untuk iOS dan Android
3 days ago
PUBG Mobile: Pasukan Arcadia Dianne ingin perkasa bakat wanita dalam e-sukan